19 dic 2006

I per cap d'any... on anirem a fer mal¿?

Ens hem de moure per fer la festa de cap d'any!! Perque us recordo guapos i guapes... que un bon cap d'any uns pringats com nosaltres ens vam apalancar, ens va fer mandra espavilar-nos amb antel.lació per buscar un lloc on celebrar-ho... i va arribar cap d'any... les 12!!!
00:00 dooong dooong dooong....
00:30 quedada als pirates
00:45 la gent es començava a preguntar què es faria després....
01:00 la gent s'ho seguia preguntant...
02:00 ens ho seguiem preguntant!!!!
03:00 ......
i així anàven passant les hores... entre glop i glop de cubata pk no calés el fred en un primer moment...pk tots sabem que després fa l'efecte contrari... I després de preguntar-nos-ho tota la nit , vam disfrutar d'una estància moooolt agradable i climatitzada a la plaça nova!! i es clar després de l'experiència... taaaaaan agradable... no volem que es torni a repetir, veritat¿? jejeje Un patunàs per tots/es!

4 comentarios:

PeKeChAn dijo...

Com portem el tema de llogar el Maragda¿? Esther, tu sabies quelcom? :)

Anónimo dijo...

pues jo aquell any m'ho vaig passar bé.... el roger pirata ens va comentar a la nuria i a mi que aquest any es fa una festeta a la plaça, però que no sap fins a quina hora. és una alternativa si no tenim on caure.
mua

Núria dijo...

La festa es fa a la plaça nova. Hi haurà música fins a les 4 del matí i després a les 5 o les 6 esmorzar a la platja. Ens haurem d'abrigar bé, tot i que ja veureu com al final de la nit acabarem en màniga curta o banyant-nos a la platja...

kate dijo...

la festa no es fa...
i ara què??

(és la primera vegada q escric, quina emoció!!)